Sancaktepe Gençleri Başkanımız Şeyma Döğücü İle Buluştu

İl Kadın Kolları Başkanımız ve 1.Bölge 27. Dönem Milletvekili Adayımız Av. Şeyma Döğücü, Sancaktepe Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi'nde gençlerle buluştu.

Gelişen ve değişen dünya da, bakış açıları ile ufkumuzu genişleten, yarınlara ışık tutan geçlerimiz ile bir araya gelen Döğücü, genç seçmenlerimizi dinledi, fikirlerini aldı.

Külliye’deki kaligrafi dersine misafir olan Başkanımız, öğrencilerin çalışmalarını inceleyerek öğretmenlerle sohbet etti.

İnönü Mahallesi’ni de ziyaret eden Başkanımız Şeyma Döğücü, Fatma Sultan Cami’ye geçerek hanımlarımızla sohbet ederek dua ve destek istedi.

Demokrasi Caddesi'nde Meydanların sesi ve vatandaşla buluşma noktamız olan AK Noktayı da ziyaret eden Başkanımıza, vatandaşlar yoğun ilgi ve alaka gösterdi.

Her gün farklı bir ilçede sokak iftarına katılan Başkanımız, orucunu, Çorum Osmancık Akören Köyü Derneği'nin düzenlediği iftar programında açtı.

İftar sonrası Yunus Emre Mahallesi'nde Fatma Sarımsak’ın gönül sofrasına misafir olan Döğücü, burada 24 Haziran sürecini anlatarak Mahalle sakinlerinin dua ve desteklerini istedi.

Haberin görselleri