Sancaktepe’de Üç Kademe Seçim Çalışmamızı Gerçekleştirdik

AK Parti İstanbul İl Başkanımız Bayram Şenocak koordinasyonunda, üç kademe Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımıyla, Sancaktepe ilçemizde eş zamanlı seçim çalışmamızı gerçekleştirdik.

İl Kadın Kolları Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan başkanlığında İl Kadın Kolları Asil ve Yedek Yönetim Kurulu üyelerimizin katılımıyla katıldığı çalışmada Sancaktepe İlçe Teşkilatımızda Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Teşkilatımızla bir araya gelindi ve yapılacak çalışmalar için değerlendirmeler yapıldı.

3 kademe gerçekleştirilen saha çalışmasında, Osmangazi seçim irtibat büromuzda Teşkilatımızla bir araya gelen üç kademe Başkanlarımız seçim çalışmalarını değerlendirdi. 

Bir çok alanda seçmenlerimizle buluşan Teşkilatımız tüm gün 31 Mart akşamı Sancaktepe’de yeni bir zafer için çalıştı.

Çalışmalar sonunda Başkanımız Rabia İlhan, Başkan Adayımız Av. Şeyma Döğücü ve Kadın Kolları Teşkilatımız, Sancektepe 18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni anma programında katıldı. Başkanımız İlhan burada yaptığı konuşmada, bugün bu program vesile ile Çanakkale Zaferi'nin 104. Yıldönümünü, kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Türkiye’mizin her bir karış toprağı bizler için çok önemli, gece gündüz demeden her bir karış topragımıza sahip çıkmak için canla başla çalışıcağız çalışmaya devam edeceğiz. 31 Mart akşamıda yeniden daha güçlü olarak Türkiye’ye her türlü oyunu oynayan dış ve iç güçlere karşı bu millet cevabını verecektir dedi.