Sevdam İstanbul

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığı olarak Beyazıt Meydanı’ndan başlayıp Fatih İlçemizde son bulan “Sevdam İstanbul” sloganıyla gönüllere hitap eden sevgi yürüyüşümüzü gerçekleştirdik.

39 ilçemizde eşzamanlı gerçekleştirilen Programa Beyazıt Meydanı’nda AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan başkanlığında, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Fatih İlçe Kadın Kolları Başkanımız Nurhan Çalık ve Fatih İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerimiz katıldı.

Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan’ın teşkilat mensuplarımıza İstanbul sevgisi gündemli yaptığı konuşmayla başlayan programda İlhan: Bugün “Sevdam İstanbul” demek için buradayız. Dünyada İstanbul ve sevda kadar birbirine yakışan 2 kavram çok az bulunur. Sevgi yolculuğu, AK Parti’nin çok ezelden aşina olduğu bir yürüyüştür. Milletimizde çok iyi bilir ki, bizim sevgi yolculuğumuz, önce 1934 ‘te Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mega bir köye dönmüş İstanbul’un makus talihini değiştirmek için Belediye Başkanı olmasıyla başladı. 14 Ağustos’ta AK Parti’nin kurulmasıyla da kurumsal bir kimliğe dönüştü dedi.

Biz Siyaseti sevgiyle yapılacak bir iş bildik. Biz İstanbul’a sevdalı olmadan İstanbul’un yönetilemeyeceğine inandık diyen İl Kadın Kolları Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan sözlerine şöyle son verdi "31 Mart’ta inşallah Tevazu, Samimiyet ve Gayret diyerek, ama hepsinden önce “Sevdam İstanbul” diyerek en önemli virajı da hep beraber aşacağız." 

Başkanımız Av.Dr. Rabia İlhan ve Teşkilat mensuplarımızın Beyazıt Meydanı’ndan, Fatih İlçesine kadar yolda karşılaştıkları tüm seçmenlere karanfiller takdim ettikleri program, Fatih ilçemizde taziye, geçmiş olsun ziyaretleri ve SES çalışması ile son buldu.