Şirin İlçemiz Şile'deyiz

İl Kadın Kolları Başkanımız ve aynı zamanda 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Şeyma Döğücü, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçim sürecinde ilçeleri dolaşıp vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyor.

24 Haziran’a emin adımlar ile yürürken, Başkanımızın bugünkü durağı şirin ilçemiz Şile oldu. Başkan Şeyma Döğücü, Şile’nin sıcak ve samimi halkı ile buluşarak desteklerini istedi.

İlk olarak Şile AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Başkanımız Şeyma Döğücü, İlçe yönetimi ile birlikte saha çalışmalarını değerlendirdi.

Şile Halk eğitim Merkezi sergi açılışına da katılım sağlayan Başkanımız, kadınlarımızın emeği ile ortaya çıkan, birbirinden güzel ve değerli el emeği göz nuru ürünleri inceledi. Başkanımız Şeyma Döğücü daha sonra İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Küçük’e geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirerek her zaman yanında olduğunu belirtti.

İl Kadın Kolları Başkanımız Av. Şeyma Döğücü’yü ziyaretleri sırasında İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Yönetimi ve vatandaşlar eşlik etti.

Haberin görselleri