Somalili Kadın Parlementerler İl Kadın Kollarımızı Ziyaret Etti

24 Somalili Milletvekili ve Senatör Kadın Kolları Başkanlığımızı ziyaret etti.

Afrika’da faaliyet gösteren Hear Women Vakfı ile imzalanan iş birliği protokolü kapsamında KADEM ev sahipliğinde beş gün boyunca seçim kampanyalarını takip etmek üzere 24 Somalili milletvekili ve senatör Türkiye’ye geldi.

Somalili kadın siyasetçilerimiz, beş gün boyunca gerçekleştirecekleri çalışmalar arasında AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığımızı ziyaret etti. İl Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan'ın ev sahipliğinde tek tek tanışma ile başlayan ziyarette, Başkanımız İlhan; 31 Mart yerel seçim süresince yapılan çalışmalar hakkında genel bilgiler vermesinin ardından, 39 ilçede AK Kadın teşkilatlarımızın ne şekilde sahalarda yer aldığını, gece gündüz demeden koşulsuz şartsız ülkemizin bekası için özveriyle nasıl ve ne yöntemlerle çalışıldığının bilgisini verdi.

Toplantı sonunda ev sahipliğimizden oldukça memnun kalan Somamlili Kadın Siyasetçilerimiz çalışmalarına devam etmek için farklı ilçelerimizdeki kadın Kollarımızın seçim faliyetlerini incelemek üzere İl Başkanlığımızdan ayrıldılar.  

Haberin görselleri