Sultangazi İlçemizde Kadınlar Şehri Konuştu

Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımızın koordinasyonunda, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanlığımızın düzenlediği Kadınlar Şehri Konuşuyor programımızı Sultangazi ilçemizde gerçekleştirdik.

AK Parti İstanbul  İl Kadın Kolları  Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan moderatörlüğünde, Sultangazi İlim Yayma Cemiyeti Spor ve Konferans Salonu’nda gerçekleşen programımıza Milletvekilimiz Av. Serap Yaşar,  MKYK Üyemiz Esra Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan, İlçe Başkanımız Süleyman Yiğitoğlu, Sultangazi İlçeKadın Kolları Başkanımız Nurcan Öztürkmen AK Parti Sultangazi Belediye Başkan Adaymız Av. Abdurrahman Dursun  ve çok sayıda Sultangazili kadınlar katılım sağladı.

Program Sultangazi İlçe Başkanı ve İlçe Kadın kolları başkanı’ın selamlama konuşması ile başladı. Programın açılışını ve moderatörlüğünü yapan İl Başkanımız Rabia İlhan şu sözlere yer verdi.  AK Parti kuruluşundan buyana kadınlarla ilgili ne varsa ana merkezine koydu herzaman öncelik verdi. Çalışmalarını yaparkende bizzat kadınlara  sordu. Bugün burada olduğu gibi, şimdi şehrimizi semtimiz konuşma zamanı.  Şimdi sizler soracaksınız Belediye Başkan Adayımız cevaplayak dedi. Program süresince kadınlarımızdan semtlerine dair sorularına tek tek cevap veren Belediye Başkan Adayımız Abdurrahman Dursun hizmetlerimizin çoğu kadınlarımıza ve çocuklarımıza yönelik sosyal alanların kreşlerin daha iyi eğitim alanlarında birçok projelerimiz  hazır.  İnşallah başarılı bir seçim sürecinin ardından çalışmalarımıza hemen başlayacağız dedi. Programın kapanış konuşmasını gerçekleştiren Milletvekilimiz Av. Serap Yaşar kadınlarımız olduklça ilçelerine hakim birkez daha gördük ki kadınlarımıza şehri sormak en doğru çalışmalarımızdan biri olmuş. AK Parti olarak kadınların herzaman her alan daha çok söz sahibi olacağına inancımız tamdır bunun için de çalışmaya devam edeceğiz dedi.

Proram hatıra fotografları çekimleriyle sona erdi.