TARİHİN DİLİNDEN DÜŞMEZ BU DESTAN

AK Parti İl Başkanlığımızda düzenlenen programa tüm ilçeler akın akın eşlik etti. 39 ilçe Kadın Kolları ve yönetimleriyle beraber sevgi seli şeklinde programa katılım sağlandı.

Ülkemizin geleceğini yok etmeye yönelik hain darbe girişimine sahne olan o karanlık gecenin üzerinden tam beş yıl geçti.251 Şehidimizin, gazilerimizin, o gece ki şahlanışıyla yeniden diriliş ve maneviyatla sokağa inen, diliyle ve kalbiyle ülkesi için dua eden tüm milletimizin ortaya koyduğu sahiplenme, sadece o ihaneti bastırmakla sınırlı kalmamış, geleceğimizi inşa etmek için gereken tüm gücü, bizlere ihsan etmiştir.

İl Başkanlığımızda düzenlenen programda konuşmasını gerçekleştiren İl Kadın Kolları Başkanımız Av Dr Rabia İlhan Başkanımız: Türk milletinin yeniden dirilişinin yeniden şahlanışını iradesine yönelen saldırılar karşısında tekrar kıyama kalkmanın adıdır 15 Temmuz!Oğluna kına yakarak askere gönderen anaların asker olarak tanklara karşı durdu gündür 15 Temmuz!Bizler Şerife bacıların, Nene Hatunların torunlarıyız.

Helal olsun bu vatanın fedakar kadınlarına! Helal olsun Vatanına evladına tercih eden kadınlara! Helal olsun tek bir talimatla ölümü öldüren kadınlara! Şeklinde konuşmasını gerçekleştirmiştir. 39 ilçe kadın kolları başkanlarımız ve yönetimleri tarafından sevgi seli şeklinde il başkanlığımızda düzenlenen kutlamaya katıldı. Bunun dışında da ilçelerimizde çeşitli çalışmalar gerçekleştirildi. Bu kapsamda;

Ataşehir İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen, Ataşehir Mimar Sinan Camii’ nde mahalle ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizin katılımları ile şehitlerimiz adına okunan hatimler hediye edildi.

Eyüpsultan İlçe Kadın Kolları Başkanımız tarafından sehıdımız Erkan PALA yı Edirnekapı da 15 Temmuz Şehitliğinde ki kabri başında kıymetli esıKamıle PALA hanım ıle ziyaret etti.

Ümraniye kadın kolları Başkanlığmız Ümraniye Şehidimiz Köksal Karmil’in eşini ziyaret ettikten sonra Kocatepe ve Ihlamurkuyu mezarlıklarındaki şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ettiler.

Maltepe kadın kolları başkanımlığımız 15 Temmuz Şehitliği ziyaret edildi. Ayrıca şehitlerimiz kabirleri başında ziyaret edilerek saygı, minnet ve rahmetle anılarak dualar edildi.

Beyoğlu Kadın Kolları Başkanlığımızda Beyoğlu İlçesinde ilçe teşkilatıyla Beyoğlu Kızılay Meydanından başlayan 350 metrelik büyük bayrak ve demokrasi yürüyüşümüz Sütlüce’de bulunan il Başkanlığımıza kadar sürdürerek 15 Temmuzu kutladılar.

Sarıyer İçe Kadın Kolları olarak erbent mahallemizde bulunan Çamlıtepe Camiinde Şehitlerimiz için Mevlit Programı düzenledik. Katılımcılara mevlit şekeri ikramında bulundu yine İlçemizde şehit babasının La Marina adını verdiği restoranının açılışına katılım sağladı.

Sancaktepe Kadın Kolları Başkanımız ve yönetimi olarak Sancaktepe Belediyemizin önünde 5 yıl önce olduğu gibi bugün de Demokrasi ve özgürlük için nöbetteydi

Beylikdüzü Kadın Kolları Başkanımız ve Yönetimi Bahçelievler Belediye’sinin düzenlediği “15 Temmuz” temalı sergiyi ziyaret ederek Yaşanan hiç bir şeyi unutmadığını gösterdi.

Gazi Osman Paşa Kadın kolları Başkanımız ve yönetimi Recep Tayyip Erdoğan parkında inşa edilen anıta şehidailerimiz ile birlikle karanfil bırakttıBaşkanımız Zeynep Vurmaz Yiğit yaptığı açıklamada " halkın gücü üstünde bir güç tanımıyoruz mesajnı verdi.

Bununla beraber ilçelerde düzenlenen güne özel programlar dışında AK Parti İl Başkanlığımızda düzenlenen programa tüm ilçeler akın akın eşlik etti. 39 ilçe Kadın Kolları ve yönetimleriyle beraber sevgi seli şeklinde programa katılım sağlandı.

Bu vesileyle, 15 Temmuz’un tüm Şehit ve Gazilerini rahmet ve şükranla yâd ediyor; Aziz Milletimizin, geleceğimize de ışık tutan Milli İrade ve Demokrasi zaferini tebrik ediyoruz.

Haberin görselleri