Toplantımız TÜRGEV Yönetiminin Katılımıyla Gerçekleştirildi

Başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan başkanlığında, TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Fatmanur Altun, TÜRGEV Yönetim Kurulu üyesi Dr. Esra Albayrak ve TÜRGEV Yöneticilerinin katılımıyla Genişletilmiş İl Yönetim Kurulu Toplantımız gerçekleştirildi.

Toplantı, Başkanımız Rabia İlhan’ın gündem değerlendirilmesiyle başladı. Daha sonra Vakıf Başkanı Dr. Fatmanur Altun TÜRGEV’in dönem içerisinde yapmış olduğu faaliyetlerini anlattığı sunumla devam etti. Yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi veren Altun; TÜRGEV olarak daha farklı alanlarda, daha fazla gencimize ulaşmak için Ar-Ge çalışmalarınında sürekli olarak devam ettiğini ifade etti. TÜRGEV Yönetim Kurulu üyesi Dr. Esra Albayrak yaptığı konuşmasında, TÜRGEV’in kuruluş amacını ve kurulduğu yıldan bu döneme kadar hangi alanlarda eğitime destek verildiğini anlattı. Sunumun ardından gerçekleştirilen soru – cevap bölümünde, Yönetim Kurulu Üyelerimizin ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarımızın  sorularına cevap verildi.

Toplantı sonunda, Başkanımız Rabia İlhan tarafından, TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Fatmanur Altun’a ve TÜRGEV Yönetim Kurulu üyesi Dr. Esra Albayrak’a adlarına dikilen fidanların sertifikalarını taktim etti. Toplantı, fotoğraf çekimi ile sona erdi.