Yazımız bir, Kışımız bir!

İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü, Esenyurt programına AK Parti ESENYURT İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başladı.

İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı ve aynı zamanda İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Sn. Av. Şeyma Döğücü, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçim Kampanyası kapsamında Ak Parti  ESENYURT İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Esenyurt Atatürk Mahallesi Seçim İrtibat bürosunu ziyaret etti. Esenyurt Seçmeniyle bir araya gelerek 24 Haziran Seçimi ve önemi üzerine istişarelerde bulundu. Ülkemizin geleceği için güçlü lider ve güçlü bir Türkiye için kadınlarımız üzerine düşen görevleri en iyi şekilde yaparak bu davanın başarısını  taçlandırdığı vurgulandı. Esenyurt Atatürk Mahallesinde bu azim ve inançta bir çok kadın memleketimin doğusu batısı kuzeyi ve güneyi hepsi bir; Yazımız bir Kışımız bir. Aynı dağın yeliyiz biz diyerek birlik- beraberliğin gür sesi oldu.

Ayrıca; İst İl  Kadın Kolları Başkanı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe başkanı ve İlçe yönetim- yürütme Kurulu Üyeleri Esenyurt İstiklal Mahallesi sakinleriyle  de buluşarak dualarını ve desteklerini aldılar. Mahallenin ilgi odağı Sıcak ve samimi  sohbeti ile Erzurumlu Benzigül Duymaz hanım Cumhurbaşkanımıza selam ve dualarını iletti. Gönüllerimiz bir dualarımız bir.  Bir Allahın kuluyuz biz  diyerek ziyaretlere devam edildi.İftar öncesi  Van’lı Nurcan Turgut hanım ziyaret edildi. oldukça kalabalık karşılama yapıldı. Bu coşkuya  Büyük ve Güçlü Türkiye hedefine adım adım yaklaşıldığının göstergesi diyebiliriz.

24 Haziran öncesi Esenyurt  karış karış gezilerek seçmenin desteği alınmaya çalışırken  vatandaşın  yoğun ilgisi ile karşılaşıldı. Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçiminin bugüne kadar yapılan  tüm seçimlerden daha farklı olduğu ve önemi  anlatıldı.

Haberin görselleri