Yeni Hedefler İçin İlk Günki Aşk İle Çalışmaya Devam Ediyoruz

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerimiz, İstanbul İl Kadın Kolları başkanımız Av. Dr. Rabia İlhan başkanlığında Bakırköy ilçemizin 15 mahallesinde eş zamanlı seçim çalışması gerçekleştirdi.

Bakırköy İlçe başkanlığımızda bir araya gelen yönetim Kurulu üyelerimiz ve Kadın Kolları İlçe Teşkilatımız saha çalışması için gruplara ayrılarak, 15 mahallemizde seçmen taraması, üye çalışmaları, esnaf ziyaretleri ve Sandık esaslı ev sohbetleri yaparak Bakırköy’ lü seçmenlerimizle buluştu. 

Başkanımız Rabia ilhan ve Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilatlanma Başkanımız Seda Gören Bölük ile birlikte ev sohbetleri ve esnaf ziyaretlerini gerçekleştirmelerinin ardından, Bakırköy AK Parti İlçe başkanlığına geçildi.

Başkanımız Rabia İlhan başkanlığında, Teşkilat başkanımız Seda Gören, Bakırköy İlçe Başkanımız Tülin Mazlumoğlu Kestaneci ve Bakırköy Belediye Başkan Adayımız Mehmet Umur’un katılımıyla Teşkilatımız ve Bakırköy mahalle başkanlarımızla birlikte İstişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. 

Saha çalışmalarında elde edilen bilgiler ışığında, seçmenin nabzının tek tek değerlendirilmesinin ardından toplantı sona erdi.