Yeni Türkiye Yolunda Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor

İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı ve İl Kadın Kolları Başkanı sayın Av. Şeyma Döğücü, 31 ilçede eş zamanlı başlatılan seçmen ziyaretlerine Tuzla ile devam etti.

Sandığa gitmemize günler kala, 24 Haziran Yeni Türkiye Yolunda çalışmalarına aralıksız devam eden Başkanımız Şeyma Döğücü, Tuzla’da sabah saatlerinde başladığı seçim çalışmalarına Tuzla Yayla Mahallesinde bulunan İSMEK’i ziyaret ederek başladı. 24 Haziran seçimlerinin önemi ve oy pusulaları hakkında hakkında bilgi verdi.

Kadınlarımızın eğitimi ve istihdamına yönelik eğitim veren İSMEK ziyaretlerine devam etti. Tuzla Aydınlı  Mahallesi İSMEK’te ise yaklaşan seçim hakkında konuşarak oy pusulaları hakkında  bilgi vererek seçimim ülkemizin istikrarı açısından önemini anlattı.

İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Tuzla Orhanlı  Mahallesi İSMEK ziyaretinde ise yine ülkemiz için seçimin öneminden ve oy pusulalarından bahsederek eğitime gönül vermiş kadınlara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Çat kapı dolaşıp vatandaşlar ile güzel diyaloglar kuran  Sayın Döğücü, Doğu ve Güneydoğu’lu hanımlarımızı ziyaret etti. İl Başkan Yardımcıları ve Tuzla BLd. Başkanının eşi Fatma Yazıcının da bulunduğu ekip ile Tuzla Mescit Mahallesi’nde Diyarbakır’lı Çiğdem hanımın evinde seçim atmosferi  ile ilgili bilgi alışverişi gerçekleştirildi. Ev sahibi ile birlikte komşuları seçime tam destek verdiklerini ifade ettiler. Bu güzel yürekler, İstanbul’un AK kadınları 24 Haziran’da zafere imza atacaklar.  

İstanbul Ak Parti Kadın Kolları İl ve İlçe teşkilatından başta başkanlar olmak üzere ekip, Tuzla OSB Müdürlüğü ziyaret etti.Seçim üzerine istişarelerde bulundu. Yıkmayı yok etmeyi ilke edinmiş zihniyetten uzak, milletimize daha çok milli iradenin hakim olacağı sistem üzerine konuşuldu.

Ekip OSB Bölge Müdürlü’nden sonra Tuzla Orhanlı Sanayi Bölgesi HSG Tanıtım Fabrikası’nı ziyaret etti. Burada çalışan kadınların desteğini aldı.

Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi ASLAR PRESS Sanayi Firmasını ziyaret etti. Firma sahibi Kemal Bektaş Bey ile adım adım yaklaşan 24 Haziran seçimleri ve üzerimize düşen sorumluluklar konuşuldu ayrıca verdikleri destekten dolayı teşekkür edildi.

İl Kadın Kolları Başkanı ve Milletvekili Adayı Av. Şeyma Döğücü, İl Sorumlusu Gönül İskender, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı ile birlikte Tuzla İlçe Kadın Kolları Siyasi Ve Hukuk İşler Birim Başkanı Nermin Durgut’un yeni doğan torununa hayırlı olsun ziyareti yaptı. Defne bebek için vatana millete hayırlı bir evlat olması için dua etti.

Haberin görselleri