YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER

Dünya Yetimler Günü, vesilesiyle İl Başkanımız Av. Dr. Rabia İLHAN, çikolata tadında bir günde gülüşlerine dünyayı sığdıran çocuklarımızla birlikte çikolata müzesine gittiler.

Dünya Yetimler Günü, Müslüman ülkelerde her hicri yılın ramazan ayının 15.günü kutlanan, yetim çocukların dünya gündemindeki farkındalığının artmasını amaçlayan özel bir gündür.

Bu önemli gün vesilesiyle İl Başkanımız Av. Dr. Rabia İLHAN, çikolata tadında bir günde gülüşlerine dünyayı sığdıran çocuklarımızla  birlikte çikolata müzesine gittiler.

İl Kadın Kolları Başkanımızın çalışmasının yanında ilçelerimizde bu önemli günde çeşitli etkinlikler düzenleyerek çocuklarımızın yanında oldular. İlçe teşkilatlarımız sadece bu özel günde değil, her zaman geleceğimiz çocuklarının yanında olmaya devam ediyor. Bu çalışmada bazı ilçelerimizin çalışmalarına yer verildi. Buna göre;

Beyoğlu ilçe teşkilatımız İstanbul Milletvekilimiz Sayın Fatma Betül SAYAN KAYA ile  Kadın Kolları Başkanımız ve teşkilatıyla birlikte çocuklarımız ziyaret edildi.

Esenler ilçe teşkilatımız ilçemizdeki çocukların yüzünü güldürüp “Cennette Darül Ferah denen bir eve ancak mü’minlerin yetimlerini sevindirenler girer.”hadisinin muhatabı olmak niyeti ile yetim çocuklarımız için “Sen gül ki, dünya gülsün”adını verdiğimiz hediyeleri çocuklarımıza ikram ettiler

Gaziosmanpaşa ve Küçükçekmece ilçe teşkilatımız bu önemli gün anısına ilçedeki çocuklarımıza çeşitli ziyaretler gerçekleştirmiştir.

Haberin görselleri