YÜZ YÜZE 100 GÜN PROGRAMLARIMIZLA SAHADAYIZ

Tevâzu, samimiyet ve gayretle 2023 hedeflerine ulaşarak; 2023, 2024 seçimlerinde zafere ulaşacak ve Türkiyemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracağız inşallah.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın öncülüğünde Yüz Yüze 100 Gün programı kapsamında, milletvekillerimiz, bakanlarımız, MKYK üyelerimiz, il ve ilçe yönetimlerimiz, ilçe belediye başkanları ve tüm teşkilatımızla birlikte, her gün başka bir ilçemizde saha çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.

Bu hafta Güngören, Başakşehir, Sultangazi, Beylikdüzü ilçelerimizde tüm teşkilat olarak belediye başkanlarımızın ilçe çıkartmaları ile milletvekillerimiz ve teşkilat mensuplarımızla birlikte mahallelerimizde irtibat büroları açılmaya başlandı, hastaneler, iş yerleri, evler, şehit aileleri, hastalar, engelliler, marketler, muhtarlıklar, sağlık ocakları ziyaret edildi, yoldan geçen vatandaşlarımızla tek tek selamlaşıp diyaloglar kuruldu. Her vatandaşımız dinlenerek istek ve talepleri alındı, vatandaşlarımızdan karşılıklı güzel enerjiler aldık.

Haberin görselleri