YÜZYÜZE GÖNÜL GÖNÜLE

Tevazu, samimiyet ve gayretle 2023 hedeflerimize ulaşacak; 2023, 2024 seçimlerinden zaferle çıkarak, projelerimizle Türkiyemizi Dünya devletleri arasında hak ettiği konuma getireceğiz.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının öncülüğünde Yüz Yüze 100 Gün programı kapsamında, milletvekillerimiz, bakanlarımız, MKYK üyelerimiz, il ve ilçe yönetimlerimiz, ilçe belediye başkanları ve tüm teşkilatımızla birlikte, her gün bir başka ilçemizde, teşkilat mensuplarımızla saha çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Kadın Kollarımız bu kapsamda çeşitli çalışmalar gerçekleştirmektedir. Bu hafta Arnavutköy, Avcılar, Beşiktaş, Gaziosmanpaşa ilçelerimizde tüm teşkilat olarak belediye başkanlarımızın ilçe çıkartmaları ile milletvekillerimiz ve teşkilat mensuplarımızla birlikte hastaneler, iş yerleri, evler, şehit aileleri, hastalar, engelliler, marketler, muhtarlıklar, sağlık ocakları ziyaret edildi. Yoldan geçen vatandaşlarımızla tek tek selamlaşıp diyaloglar kuruldu. Her vatandaşımızı dinleyip istek ve talepleri alındı.

Haberin görselleri